Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ghostad


Jag kan se
att mina mail inte
är levererade,
inte lästa

Isande tomhets känsla
jagar genom min kropp
från strupen,
går isen genom lungorna
ner i maggropen.

nära, så nära
känslor väcktes
en vår
en sommar

en dag
drog du dig undan
tystnade mer och mer
till detta
totalt tystnad

Lever du?
Är du sjuk?
har du tröttnat?

Berätta för mig
så isen i mitt bröst får
tina och smälta undan

Låt mig gå

Men inte i tystnad




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-23 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP