Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppkakor

Nej, jag är ingen kroppkaka
och inte heller biff med lök.
Men kanske gör jag ett försök
att något ditåt bejaka.

Resonemanget är udda
och leder inte någonstans.
Jag har bara tagit en chans
till att med rimmen få kludda.

Och när jag ändå ger mig på
att rimligen imponera
så får det mig att addera
enkla rimmet ”förstå sig på”.

Men jag kan inte begripa
hur allt det här ska gå ihop.
Kanske hjälper mig ett nödrop,
så jag slipper se dig lipa.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-24 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström