Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var två steg

Det var två steg
och en märkligt klar vision.

Det skulle vara som att inse ögonblicket att andas
och fråga till brösten om han ville göra det...
att fyllas omedelbart med plötslig panik!

Den negativa överraskningen är fruktansvärd!
Det gör hjärtat extremt kallt, men
tänder tanken: När man hittar den
minne, dagsljuset stiger och
vill komma tillbaka för natten!

Istället för ett steg framåt,
en bredvid
och allt kan förändras i livet!
Att stå still är att ge till andra
möjligheten att ta vår plats.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-08-25 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos