Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriet…..

Att få må bra

är en ynnest,

jag tackar Herren

för var dag,

stämmer upp

i klagolåtar

då jag inte får

må bra,

men jag har

ju nätterna!

Får vara nöjd

med dem!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-08-25 17:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Japp, nätter är bra!
2022-09-05

  Glitträ VIP
Fint
Ja sömn är en underbar gåva i läkedom.
2022-08-29

  Bibbi VIP
Gud hör och ser Dig.
2022-08-29

  Evelyn Falk Möller VIP
Och Tacksam kanske?
Att hitta tacksamhetens gåva för både det som vi inte upplever som så särskilt bra OCH det som faktiskt är bra i livet berikar det ännu mer.
2022-08-27

    Lena Staaf VIP
Att få vara nöjd över det lilla är en konst!
2022-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Läser texten och ser hur skriet förvandlas till ett leende.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy