Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På äldre dar...

Gäller PRO-dansen där
ja hennes liksom hans, hur det bär...
Den enes replik
med helt virrig taktik...
Du blev till jag: - Är jag ofta här?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-26 09:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Applåden kanske uteblir, men en trea jag ville ge din text, guld, silver o koppar, se där skänk mig kärlekens ljuva droppar. Kärleken till att skriva på och bara skapa som barn av mindre texter...
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt