Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfinning

Uppfinning av skyffeln var hett
en stor hjälp till upplyft den oss gett...
När borsten sen kom
lyftes mer upp liksom
svepen syns sen, i riket i ett!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-26 09:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Två olika hjälpmedel som funkar var för sig, men bäst tillsammans.
2022-08-26

  lodjuret/seglare VIP
I fajt the love, men kärleken won... lusten att skriva o läsa är alltid no 1.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt