Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.08.27 lördag


Myrra

En essens så dyrbart väldoftande
att bara asken den vilar i är en symfoni.

Med kryptiska urgamla tecken snirklar sig rökelsen
vidare ut från den hetaste glöd.

Sakta gör det mig väl att känna din närvaro
nu när vi står vid utplånade minnen av sorg.

Jag, som såg dig se mig i barnens ögon
som morgonstjärnans hela strålglans.

Att skåda i ljusaste dag
och mörkaste natt.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-27 11:46



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Stark text!
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP