Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2024.03.02 lördag. Som min tanke byter strumpor när de börjar lukta.


Att älska i ensamheten meningslöst

Min längtan vill ha te
en gyllengul bit bröd
och din underbara kropp vid frukostbordet.

I den eviga vårvinterns entoniga grådask
ser jag
svart sorg och ensamhet.

I de skändades vandring
över tröstlöshetens avgrund
ser jag livet, gå på vatten.

Så jag ser ner på mina skor i förlägenhet
att jag var den som önskade ljus, på vandringen
och kärlek helt enkelt.

Att älska i ensamheten meningslöst
ter mig olyckligt.

Jag som ville alla väl.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-02 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP