Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2024.03.03 söndag. Nattsvart lykta över oändlighetens trauman.


Drogvärlden

I den brända smakens rike
Är förtärd
en stålgrå metallsmak
Av förlorat
synes stegen alltmer bli tyngre.
Som att se upp på fabriksskorstenens
smutsiga utsläpp
Där, där inget bevaras rent
Avsmaken har häftats fast i kroppens inre
och segnar ner i vanmakt
Och i morgon, kan man hoppas finns?

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-03 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP