Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2024.03.03 söndag.


Månen har landat

Månen har landat
Jag ser den genom diset
ovan horisonten
denna blodröda kropp
som vältrar sig vid havets rand
och vaggas mellan fjälltopparna.

Ursinnigt jagar vi dess serenitet
som den säljer vid varje regnbåges slut
bara för oss att insupa
för att sedan gå över dess kratrar
byggda som ostaffären runt hörnet
för månen har landat.

Till allas förtret

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-03 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP