Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2024.02.11 söndag. Det svalkar min tanke.


Lilla du

Jag går ner mig i dig
du känslovånda till äventyret

Jag laddar mina förväntningar om dig
i kammarens svala mörker

Jag reser mig för att se bättre
Din tanke och ditt återsken

Men jag går ner mig i dig
min stora längtan cirklar

Där kretsar jag och ser
vakar och ber

För jag går ner mig i dig
lilla kubanska stråhatt

Så förbjuden,
men ändå vunnen

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-11 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP