Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2024.04.14 söndag


Nu är jag här

Jag är på väg. Igen.
Vart vet jag inte just nu. Som vanligt.
Solen är nu bortom, i denna aprilnatt

Här leker en tanke tafatt
i de vilsna människornas ångestfyllda knäböjande.
Men jag längtar än, efter alla dessa år.

Som skillnaden mellan välstånd och nöd
böjer vi våra huvuden inför verkligheten,
denna fattigdom.

Nu biter sorgen mig i anklarna
där tårarna torkas bort
från min spegelbild.

Men jag vill sova en stund
Jag är ändå gammal i gamet.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-15 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP