Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UNDER BAR

Det var en sån dag
Som inte hade varit

Vi vek upp den

Det fanns inga vinklar
Bara vägar
Venusberg och vågor

Vi vandrade Till dit vi skulle komma




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-08-28 12:05



Bookmark and Share


  in effigie VIP
..en vacker väg...fint
2023-04-14

  Kajan VIP
Förunderligt ren; intet onödigt ord.
2022-10-21

    ej medlem längre
En lek med ord, samma sak med tankarna som vandrar omkring och kanske hamnar högst uppe på Venusberget.

En sagolik text att falla i trans för!
2022-08-28

  osynligt- synlig.
Du målar fint upp ett landskap av din kropp.
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP