Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter

När tempot ändras
och du återigen hör tankarna,
upptäcker nya rynkor
som inte fanns där igår,
inte för att dom kom över en natt
utan snarare för att blicken är en annan
när en får sova ostört,
när en hinner andas
och bara vara.
När tempot ändras
och tankarna får tänkas klart,
ingen behöver något
av en.




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby