Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan, därför undrar jag



Jag kan med min iskalla blick
få ditt tal att bli till kalla snödroppar.

Jag kan bli het som en kamin
och omgärda dig med en hetta så stark.

Jag kan svepa fram som en orkan,
och blåsa bort allt du omringat mig med.

Jag kan framkalla vulkaner av raseri
där den heta lavan rinner ner och och förgör dig.

Jag kan älska dig som en varm sommarvind
som blåser sakta genom ditt hår.

Jag kan viska ömma kärleksfulla ord i ditt öra,
smeka dig sakta över kinden med len hand.

Jag kan fylla dig med värme och kärlek
fylla dig med ömma känslor och lusta.

därför undrar jag
älskar du mig för den jag är?

.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-02 21:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du ska i vilket fall inte försöka göra om dig...är man inte intresserad av ovanstående...då vete fan.
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP