Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande kraft

Vila dina tankar
stilla din oro

 

Vaggas av lugnet
mjukt och böljande

 

Omhuldas av tystnaden
fylld av kraft

 

Befria dina sinnen
i skydd av mörkret

 

Låt nattens änglar
smeka din själ

 

Slut dina ögon
och möt en god natt

 

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-07 01:16



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra uppdelad och bra innehåll:) Bar skrivit
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife