Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på den


Nu vill jag ringa dig

öppna mitt hjärta och låta allt flöda fritt
men jag hindras

av mig själv

tycker inte jag duger som människa

får inte behöva
får inte vilja
får inte belasta
inte väcka oro

Gå in i skåpet och stäng dörren

låt ingen höra dig och din klagan
låt ingen se din vädjan om hjälp
stäng dörren


Nu vill jag ringa dig

berätta om gråten i halsen
förtvivlan
och ångesten
men jag hindras

av mig själv

som lärt mig att inte duga
inte behöva
inte belastaaaa


Och hon gick in i skåpet

stängde dörren
och

komprimerade all svärta
till den ljusaste av diamanter

som spränger gränser
ger de på käften
och existerar

för evigt

i oändligt ljus




Fri vers av MariL VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-09-06 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP