Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är som Håkans ord nu

Orden sipprar ut ur stereon
Högt, högt
och ändå höjer jag hela tiden
ännu lite mer

(\"Jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig\"
)

Och jag far över golvet
små svepande steg

Musiken stämmer ihop med verkligheten
min verklighet
just nu

(Och jag tänker att Håkan aldrig skulle va så falsk som du)

Nu är volymen på det högsta
och jag hör inte ens mina egna tankar
men det gör inget
mina tankar är musiken

Stegen blir fler
och jag är så fruktansvärt yr

Trycker in repeat-knappen
allt går om
och om
igen igen igen
Sen lägger jag mig ner på golvet
bankar bakhuvudet i parketten
Kan man banka in vett i skallen?

(\"Jag skäms för att säga att du är kvar i mig\")

Ta mig någonstanns
långt bort
och det känns nästan som att jag svävar




Övriga genrer av Elie
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-07 08:10



Bookmark and Share


  Paraply
m, ja, den låten..
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elie