Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till du.

När önskan blir till sand.
Drömmen sakta grusas.
Du som var mitt hopp.
I livet.
Tills döden.
Vem är jag?
Att ens tro du såg mig?
Hur meningslös är inte jag?
Hur menlös är jag?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-09-12 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP