Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oformligheten

Jag blir ursäktande
darrningar i den inre dialogen
Maggropen bränner alla mina försök
Din oförmåga att ta emot hela mig
att låta mig verka färdigt
Kognitionen kapitulerar
Kroppen lyder inte mig

När jag lämnat
blir någon annan kvar till dig
Oformligheten tar plats i oss

I dina ögon
blir jag någon annan
Den intakta kärnan blir uttryckslös
Hos vem bor ansvaret
när det ogripbara manifesteras framför oss




Fri vers av Tea Eriksson
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-09-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson