Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre ort

Något tuggar sig ut
från inre ort
Får vätan att sippra
mellan lagren
Texturen förändras
antar nya formationer
Vilken av dessa blir du?




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-25 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson