Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Längtan värker sig utåt
önskar bidra med stordåd
i det okända
Medvetandet stretar
vill se resultat
vill mötas
Självet omformas
i det oändliga
Efterlämnar skuggsår på sin väg mot förverkligande
Mottagaren fattas mig
undgår oupphörligen det mellanmänskliga
Självgränsen brinner
markerar sitt revir
Horisonten glimmar
åt de törstiga
Ljusstrimman existerar bortom oss
i mellanrummet kan kärleken växa




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-23 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson