Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslonystan

Spröten trevar
fångar det outtalade
genom sina ändar
Känslovågorna färdas
in mot kärnan
Kläds i dräkter
antar formationer
Tar med tiden
externa uttryck
som inverkar
På livet
Skapelserna frasar vidare
bildar nya nystan
som utkräver sin plats
i maggropen




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 30 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-01 12:11



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...ofrånkomliga "måsten",
så välkomna
- ibland.
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson