Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundrandets grund

Din ton har en högre klang
dess frekvens varar längre
i oss alla
fyller oss oannonserat
Med tiden
stretar strävan på
oavbrutet
Du tror dig vilja bli beundrad
men klangens botten har ett ytligt djup
Skuggsåret brinner
Glöder om och om igen
Längtan att bli älskad
blir otvunget kvar i askan




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-05 14:27



Bookmark and Share


  Oscar W.
Fin dikt - känner igen dina ordval i mina.
2023-11-23

  lodjuret/seglare VIP
Eller kvar i asken. En Pandoras ask.
2023-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson