Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modighet

Luften krymper
får andetaget att uppehållas
Magen letar sig in
mot känslan
Skalet läcker
Droppar ner
Effekten avdunstar
får nya rum att bildas
Fortplantningen pågår
i stillhet
Kraften letar sig ut
mot okända utrymmen
Bakom sårbarheten
skymtas modet




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson