Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighetens väsen

Kantigheter premieras
får oss mjukare att bli till våta fläckar
framför den andres fötter
Skam som ingen vill skändas av
Men i mellanmänskliga möten
är det endast de ödmjuka som bär livskunskapen till den verkliga
Samhörigheten




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-23 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson