Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske...

Kanske infinner sig sömnen i natt
Kanske får den trötte ro
Kanske finner vilsna tankar bo
Kanske byts hatet mot fridens ljuva skatt




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-13 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion VIP