Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är för kort för att slösas bort


Livet

Svek det ligger i vår natur,
liksom fela och bedra,
någon kanske har tur,
men det har inte jag.

Ser er som lyckligt ler,
ni som lyckan funnit,
kan ju bara konstatera,
att tiden mig ikapp hunnit.

Utrunnit som i sandglaset,
lika fort och skoningslöst,
som trist gäst på kalaset
kaosartat meningslöst.

livet är för kort,
för att slösas bort.
Ta vara på chansen,
håll dig inte på distansen.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2022-09-14 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas