Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föra oväsen

Jag

önskar jag hade ett glas vin ikväll
när musiken spelar i tretakt,
folkvisor

jag vill dansa med stora rörelser
teatraliskt, iögonfallande,
pinsamt
och gråta, skratta en skvätt
för det som kommit och gått
för om jag ändå hade mitt piano kvar
så skulle jag spela högt
sjunga högt
falskt, vackert, genialiskt
i genomskinligt nattlinne
skulle jag sätta upp min egen pjäs

om jag ändå bara
hade en kör till spektaklet




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-16 20:32



Bookmark and Share


    psykisksjukkomut
Och jag vill att du släpper en diktsamling
2022-10-25

  SatansSon VIP
ha alltid vin hemma
2022-09-17

    Music mind VIP
Instämmer. Just do it. När man blir gammal ångrar man att man inte gjorde det.
2022-09-17

    räddaVargen
Just do it. Inga ursäkter. Jag kan sjunga en stämma. Gillar vad jag läser.
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP