Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftade

Du lever med dubbla ansikten
du känns dubbelt så farlig!
Bäst att hålla avstånd,
du avger giftångor där du går fram.
Människor faller som käglor,
och många reser sig aldrig.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-18 08:14



Bookmark and Share


  Koloristen
Outa, blocka, ignorera. Trollen spricker i ljuset. Det du så väl beskriver är en förlorare.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP