Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke konstruktiv

Yviga gester
Ord som famlar i torr mun
Tankar tumlar
Det skaver långt inuti kärnan
Anpassningen är ett faktum
Den konstruktiva ilskan krymper




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-09-18 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson