Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artighetens väsen

Givna ordstrukturer
sidor som pressas ut mot väggarna
Får stämbanden att vika sig
Artighetens väsen har åter gjort våldsam entré




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson