Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Vi söker
vi finner

Vi förlorar
vi sörjer

Vi älskar
vi hatar

Vi minns
vi glömmer

Vi är människor.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-19 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordet ”vi” innehåller ett löfte. Visste Du det?
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP