Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha dig kvar


vill inte radera ditt nummer
ryser vid tanken att det är sju år sedan
minnet tänder en låga varje gång jag ser ditt namn
vill bevara dig
vill ha möjligheten kvar att ringa dig
men vet att jag inte får
sju år
känns som igår




Fri vers av MariL VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 11:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
detta tycker jag måste bokmärkas. inte mycket läst, men väldigt bra.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP