Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Levandes i Ner o Upp igen gångens tidevarv. .."



En hel del börjar ju bli helt
Tvärtom ifrån det som
det var tänkt från allra
första början. ..

I stället för att ena
ett Imperium har
den börjat spricka
upp längst kanterna

Det som skulle bli
Spiken i kistan för
Fienden har blivit
början till spiken i
kistan för Diktatorn?

Men med gigantisk blod
-spillan från oskyldiga
offer.


Och det som skulle skrämma
EU-folket från vettet till kärn
kraften p.g.a Energi mark
-nadens lekstuga har blivit
till ett sökande efter privata
egen-alternativa lösningar

En bostadsföreningen
I Nederländerna som
Nu är nästintill själv
-försörjande på energi.

Samt i vissa fall levere
-rar det ut till nätet.
Existerar i högönsklig
Välmåga!

Kanske kunde en intresserad
Fastighets-ägar miljardär bo
-satt nere i Karibien följa
efter?

Lanthandlaren som halverat
Affärens energiförbrukning

Överallt finns en groende
Rörelse med ett uppvaknade
Energi-intresse att ta saken i
egna händer

Och ej lita på föråldrad
giftig storskalig Energi
från giriga Marknadsbolag

Som dessutom kan bli utsatta
För kommande katastrofala
Sabotage.(Gud så förbjude)

Så inget ont som ej har nåt
gott med sig i kris-tidernas
tecken

Där frodas den enskildes
Innovation att försöka lösa
Saker i ting på egen hand
Om det så gäller besparingar

Eller bara en sådan nödlös
-ning som ved att förbränna
i egen panna

Där det talesättet:"Egen härd
är Guld värd" Nu blivit till en
slags samhälls-sanning i tiden

Så Viva! Viva det kommande
alternativa Eko-logiska
Samhället som nu är på väg!

Med stormsteg vare sig
vissa vill det eller ej!

Och även du och jag
Kan ta del i det med
våra personliga åtgär
-der o handlingsmönster?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-29 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP