Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen med en kliande rygg är på gränsen till skabb



Johan tog alla fiskeredskap och sa till sin fru, frun, låt mig fånga lite fisk och grilla med barnen.
Damen sa okej sir, gör vad du vill.
Johan gick med sina fiskeredskap till reservoaren och fångade en påse fisk.
På kvällen när han närmade sig huset dök hans svärmor upp framför honom.
Hon sa till sin svärmor, brudgummen kommer att ställa en fråga till dig, om du vet är fisken din, om du inte vet så köper jag fisken.
Johan, okej, fråga din svärmor vad det är.
I det ögonblicket tog svärmor av sig trosorna och visade Johan sin fitta.
Titta, brudgum, var är min fitta?
sa Johan till svärmor framför sig.
Fittan föll baklänges när svärmor snabbt sänkte huvudet mot marken.
Titta, var är brudgummens fitta?
Aaaa! sa Johan på sin fitta baksida.
Så när du sa var sa du,
"Det sa jag till dig inför Johan", sa han.
Du visste inte frågan och sa att fisken är min och tog påsen och gick hem.
Johan, som kom hem tomhänt, gick till dammen och tog med sig sina fiskeredskap nästa dag igen.
När han kom tillbaka på kvällen med en påse fisk dök hans svärmor upp framför honom.
Han sa, jag ska ställa en fråga till dig, om du vet är fisken din, om du inte vet så köper jag fisken.
Jojan sa självsäkert, min svärmor lurade mig igår, men hon kommer inte att kunna göra det idag.
Hon tog av sig trosorna och lutade sig fram och frågade.
Titta, brudgum, var är min fitta?
Johan sa det som inte är att veta
Längst bak.
När hon rätade upp sig på sin svärmor, flyttade fittan fram och frågade sin svärmor, Johan.
Titta var är fittan nu?
Aaaa! sa Johan framför dig
Ja, vad sa du till din svärmor när brudgummen sa:
"Jag sa det där bak", sa Johan.
Sedan sa hon att fisken är min och tog påsen och gick hem.
När Johan kom hem tomhänt igen frågade hans fru:
Var skulle du fiska, Johan?
Det skulle jag, men din mammas fitta kan inte stå still, frun, sa Johan.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Världen har blivit just det, när fittan inte stannar på plats blir det svårt att bestämma sig.
Fittan fortsätter att studsa fram och tillbaka som Djävulen.
Det verkar som att jordens fitta börjar klia.
Försöker fixa detta med atombomber, skådespelarna har sina huvuden utsträckta på scenen.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-09-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP