Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet ju alla...

- Jag har hunger som en varg Sam...
Vad ska jag äta? Vad tar du fram?
- Finns väl bara ett...
För varg med just ditt bett...
Här duger väl endast stekt lamm...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt