Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar på krafterna att längta efter någon som aldrig kommer...


Låt mig glömma

Låt mig glömma
Att du existerar
Bara för ett litet tag
Låt mig vila
Från alla tankar
Så att jag orkar se livet
Med nya andetag

För jag är så trött
På att ha dig nära
Jag är så less
På att du inte är här
Och bördan för tung att bära
Aldeles själv

Så snälla låt mig glömma
Att du exitsterar
Låt mig vila
Från allt du är
Så att jag orkar vakna
Fast du inte är här




Fri vers av Delora
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-08-07 19:21



Bookmark and Share


  Lennart Ekman
Dikten passar in på mig just nu.
Vacker - öm - jag blir rörd.
Ingen kritik - men för mig måste - existerar -
bytas ut mot existerat.
Ha det
2006-08-07

  Fesse
ohh den vah bra :)
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora