Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination Depression

tystnaden regerar
i dessa mörka
gråa land
vissa kommer
men ingen
lämnar hamn

drömmars sand
har skapat stränder
där det ofta blåser
men vinden
aldrig vänder

känslors eld domnar
växtligheten somnar
likt en vinters första dagar
tynger sig på sinnet
där sommaren
aldrig kommer
eller ens besöker minnet




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-01 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS