Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PR

Vår bas gillar nog potatis...
Hans titel gör ju nu helt gratis...
PR för detta
kan all PR berätta...
Potatis BASMAT! DN bevis...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 15:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Då ett jag kanske ofta äter, men alltmer blir sällan potäter, mera då av maka ron och ris, tänka sig bara en sådan väl spis, hunger i magen ligger där o fräter...
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt