Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIBERNATION (haiku)

Likt en tung blöt filt

bäddar hösten in allt liv

och går till vila




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-06 22:15



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Vintern bäddar in tedrickande höstmänniskor, och går till vila.
2022-10-06

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Och ekorrarna kurar ihop sig med sina kottar. Sov sött, hösten 2022. Natten vintras.
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP