Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är du

en känsla
känner mig så tom

kan inte stilla den
har testat med cola och rom


att älska någon så mycket
det är en dyrbar gåva

känns så stort ibland
kan varken äta jobba eller sova

nu när du är borta en tid
börjar saknaden ta vid

skulle göra allt för att ha dig hos mig nu
för doften, för leéndet, för att du är du


tänker massa tankar
vad ska framtiden ge oss för gott

hur ska jag få ordning på dem
när jag är hög på dig och på den kärlek jag fått

du kommer hem
jag får åter vara i din famn


det är där jag hör hemma
där är min hamn














Fri vers av habibty
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-07 21:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart fin kärleksdikt om hur det \'r att vara kär
2007-08-22

    susi
den här texten var riktigt bra ..
det märks att du skriver me känslan :)
helt klart en femma
2006-11-04

  marjasara
du anar inte vad den här dikten gick in i mitt hjärta:) precis så som du beskriver känner jag nu:(
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty