Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKADAD (haiku)

Såra mig inte!

Inga plåster finnes kvar

bara djupa ärr…




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-07 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En verkligt stark vädjan som träffar mig djupt in i själen. Ingen kommer någonsin att såra Dig igen när Du säger så.

Modigt, ja. Starkt, absolut. Fortsätt så.
2022-10-08
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP