Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Åtrå,
Brinner lågintensivt
Solens intensiva värme sluter sig kring dina höfter
Äpplet som inte får plockas men som måste,
Jag är ett creep baby,
But nobody knows it but me
En salamander krälar omkring i mörka gångar,
Oupptäckt, en slamkrypare, en överlevare, en mystisk sjukdomsbärare
Kryp, kryp och du kryper omkring på alla fyra,
Men snart är den här,
Skuldens slägga och du blir till en miljon små partiklar, utspridda över universums eviga matta
Innan dess smyger vi omkring,
Iakttar på avstånd,
Jag åtrår dig.




Övriga genrer av Jakob B
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-10-08 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob B
Jakob B