Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyklippt gräs i oktober

Nyklippt gräs och 10 grader,

vandrar längs magasinen nere vid sjön,

faller handlöst igen, igen och igen.

En kvinna talar i telefon och jag går förbi med uttorkade ögon,

hon får inte se mig, ingen får se mig.

Banarpsgatan är förgiftad av all trafik,

vart ska ni alla vilsna motorbarn?

Gamla sms från vår sista resa skapar ett stort hål,

inom mig gapar det stort och jag vet inte vem jag är, var jag är,

vem är jag?

Solen med sitt likbleka sken såhär när sommaren är död,

min ångest som jag bär med mig i all evighet och den bär,

jag med mig ned till sjön och det gamla pappersbruket.

Allt är förlorat, inget är vunnet, tvättstugan är bokad

och jag bryr mig inte längre om något.




Prosa av Jakob B
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-10 15:39



Bookmark and Share


    uppriktigtsagtt
"Allt är förlorat, inget är vunnet, tvättstugan är bokad" <3 just så
2023-10-10

  Skatflickan VIP
Den känns, texten, du skriver varje rad äkta och kännbar

och
'vart ska ni alla vilsna motorbarn?'
frågan, formuleringen; fullkomlig!
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jakob B
Jakob B