Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag ge

Varsamma händer
Mjuka ord
Utifrån ömhetens rum
I mig

Får jag ge
Av min själs djup
Till din själ

Stryker din panna
Kammar lätt ditt hår
Vi ser varandra
Precis där

Öden
Där kärleken styr
Ljusets starkaste förmåga
Att övervinna

Får jag ge
Allt ur det jag äger
Som en gåva

För att det du gett

Till mig




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn