Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox

Hur kan man
Älska livet
För mycket
Å
Samtidigt
Förbanna
Mänskligheten

56 år
Älskar lika mycket
Galenskapen
Kärleken
Kåtheten

När kommer
Hämningarna

När kommer
Tankarna
Jag vill inte

När önskar jag inte
Idrotta som ung

Önskar jag detta

Kanske
För att acceptera
Livets gång

Kanske jag
Får ro
Att känna åldern
Tala sitt språk
För idag
Gör jag inte det




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP