Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten skulle ju sparas...

-Hörrö du lille Bob, min vän
Du ej ren, utsidan smutsig än...
-För igår sa du så
i morgon gäller ju då...
Operation invärtes ju den...





















Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-09 16:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en pion vatten nog kräver, men strömt vatten kan ha sin bäver, en spion är med om en hemlig operation, ibland med en o ibland i kooperation, ont kan med ont om sträva bok stäver...
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt