Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conversations with Voldermort

hur står man ut med kärlek vars empati
förgör en
vad är kärlek när allt jag känner
är smärta
varför påstår sig alla vara förälskade
och ler
när ska folk fatta att dom är på väg
att gå under
på vilket sätt är inte förstörelsen
potentiellt uppenbar
det borde göra mer ont
tycker jag
för du är en dåre Harry Potter och du kommer förlora allt,
liksom

varför vara en dåre?
och utmana väl bevisad kunskap

varför vara en dåre?
och utmana våra öden






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-10 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP