Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det en 3:e ifall...

- Sa du, du såg optisk villa?
Inget bara du dig inbilla?
- O, nej inte alls...
- Förklara! Ej nå´n vals...
-OK! Det jag såg var en: Synvilla!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-11 11:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
synvilla det var illa
då måste det finnas dess motsats
blinvilla, men hur ser en sådan ut
Det måste väl vara när en snut
ser langning men ögonen slut…
2022-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt